Laatste artikelen

Alle artikelen

Boost je weerstand in deze tijd met veel groenten, ontstekingsremmende kruiden en specerijen en gezonde vetten.

Het blijkt toch steeds weer een uitdaging om gevarieerd te lunchen. Als gemakseters zijn we gewend aan onze boterham, crackers en cup-a-soup. Maar dat kan voedzamer, lekkerder en gevarieerder! In deze blog daarom vijf recepten voor makkelijke lunchrecepten die je mee kunt nemen naar school, werk of een dagje uit. Prepping is ‘the key’ Wil […]

Nog even natafelen met deze drie heerlijke nagerechten. Je maakt ze al voordat je aan tafel gaat, zodat je tussendoor niet weer de keuken in hoeft te duiken maar bij je gasten kunt zijn. Tip: maak de nagerechten een dag van te voren. De recepten zijn voor 4 personen.   Healthy ferrero rocher Ingrediënten: 50 […]

Het hoofdgerecht is vaak de klapper van het menu. Met deze drie voorbeelden laat ik je zien dat dit heel goed kan zonder vlees. De gerechten zijn licht verteerbaar en passen dus prima tussen een voorgerecht en nagerecht in zonder dat je overvol raakt. Eten is weer genieten! De recepten zijn voor vier personen.   […]

Zonder plofgevoel van tafel, dat kan! Hierbij deel ik drie tips om als voorgerecht te serveren. Alle recepten zijn eenvoudig (van te voren) te bereiden. Zo draait het kerstmenu vooral om gezellig samenzijn. De recepten zijn voor vier personen. Het recept voor de pompoensoep is genoeg voor een hele pan, ca. 6 personen. Bewaar deze […]

Het valt niet mee he? Al die verleidingen om je heen. Vanaf september liggen de pepernoten al in de winkel. Grijp jij graag naar die zak vol verzadigde vetten, plantaardige oliën die op veel te hoge temperaturen zijn gebakken (en daardoor schadelijk zijn voor je gezondheid), geraffineerde suikers zoals glucose-fructosestroop en gebrande suiker, tarwebloem en […]

Sommige rechten voorbehouden. © 2020 Voedstapje | KvK nr: 77392477 | BTW-id: NL003190962B11