Mini-pizza

Deze kleine pizza’s zijn gemaakt van bloemkool en boekweitmeel. Kies voor de topping ingrediënten die je nog in huis hebt.

Groentepizza

Deze pizza bestaat bijna alleen uit groenten, met een bodem van bloemkool en een ‘saus’ van pompoen.

Gember-pompoensoep met sesamkoekjes

Een pittige soep die zowel koud als warm lekker is. Je kunt dit recept ook gebruiken om een pompoensmoothie te maken.

Boerenkool maaltijdsalade met dadels

Een maaltijdsalade die zowel warm als koud heerlijk is. Ideaal om mee te nemen voor onderweg.

Zoetzure kip met groenten

Dit gerecht kun je het hele jaar door maken. Kies voor groenten uit het seizoen.

Kruidige kip met groenten

Verse groenten en biologische kip, gekruid met Garam masala. De cashewnoten geven een knapperige bite.

Pittige spruitjes

Spruitjes in kokosmelk met gember, kurkuma en rode peper.

Zoete spruitjes met quinoa

De spruitjes zijn gezoet met ahornsiroop. Noten combineren goed met spruitjes en met de quinoa erbij heb je een volledige maaltijd.

Feestelijke rode kool

Met een paar ingrediënten maak je van rode kool een feestelijk gerecht. Dit recept is met appel, cranberry en kaneel.

Knolselderijpoffertjes

Heb je deze al eens geprobeerd? Poffertjes van knolselderij en eieren. Lekker luchtig en goed te combineren met peterselie en sinaasappel.

Burgers zwarte bonen-geitenkaas

Deze zwarte bonenburger kun je zelf op smaak brengen met de kruiden die jij het lekkerst vindt.
Ook lekker met een groene salade erbij.

Sommige rechten voorbehouden. © 2020 Voedstapje | KvK nr: 77392477 | BTW-id: NL003190962B11