Deze kleine pizza’s zijn gemaakt van bloemkool en boekweitmeel. Kies voor de topping ingrediënten die je nog in huis hebt.
Deze pizza bestaat bijna alleen uit groenten, met een bodem van bloemkool en een ‘saus’ van pompoen.
Een pittige soep die zowel koud als warm lekker is. Je kunt dit recept ook gebruiken om een pompoensmoothie te maken.
Een maaltijdsalade die zowel warm als koud heerlijk is. Ideaal om mee te nemen voor onderweg.
Dit gerecht kun je het hele jaar door maken. Kies voor groenten uit het seizoen.
Verse groenten en biologische kip, gekruid met Garam masala. De cashewnoten geven een knapperige bite.
De spruitjes zijn gezoet met ahornsiroop. Noten combineren goed met spruitjes en met de quinoa erbij heb je een volledige maaltijd.
Met een paar ingrediënten maak je van rode kool een feestelijk gerecht. Dit recept is met appel, cranberry en kaneel.
Heb je deze al eens geprobeerd? Poffertjes van knolselderij en eieren. Lekker luchtig en goed te combineren met peterselie en sinaasappel.
Deze zwarte bonenburger kun je zelf op smaak brengen met de kruiden die jij het lekkerst vindt.
Ook lekker met een groene salade erbij.