Triple rodekool als ontbijt, lunch of diner

Wat dacht je van één ingrediëntenlijst waar je drie gerechten van kunt maken? Hoezo stress in de keuken met de feestdagen. Voor jou niet hoor!

Perzik salade met tahin-gemberdressing

Nu het nog volop zomer is mag een receptje met perzik niet ontbreken. Ik heb dit als ontbijt gegeten en wilde graag uitpakken, dus heb ik er een roos van gemaakt. Het is echt niet moeilijk maar kost wel even tijd.

Ratatouille

Ratatouille is van oorsprong een Frans gerecht gemaakt met tomaat, aubergine, courgette, ui en knoflook. Het staat hier wekelijks op tafel, omdat je het recept zo eenvoudig kunt onthouden als je het één keer gemaakt hebt.

Watermeloen, tomaat en munt salade

Deze salade mag niet ontbreken bij de bbq. Lekker licht en fris. De salade breng je op smaak met een dressing van olijfolie en limoen- of citroensap.

Doperwtjes en wortel met citroen en knoflook

Een lekker fris gerecht om te maken bij een stukje vlees of vis. Heb je even de tijd? Dop dan zelf boontjes.

Kaas-kletskop

Dit knapperige koekje van Parmezaanse kaas is binnen 10 minuten gemaakt. Je kunt er alle kanten mee op. Serveer hem bij de borrel, bij een kom soep of bij een gevulde portabella.

Broccoli-bloemkool koekjes

Ben je op zoek naar een gezond hapje voor ‘s avonds? Probeer dan eens deze hartige broccoli-bloemkoolkoekjes.

Pittige spruitjes

Spruitjes in kokosmelk met gember, kurkuma en rode peper.

Knapperige wortelkoekjes

Lekker als tussendoortje, lunch of bijgerecht. Varieer met kruiden om te ontdekken welke het beste bij jouw smaak past.

Linzen-tomaat salade

Een heerlijke lunch salade die je de avond ervoor kunt maken. Voedzaam met pit en een beetje zoet. De verse tijm met tomaat past er perfect bij.

Sommige rechten voorbehouden. © 2020 Voedstapje | KvK nr: 77392477 | BTW-id: NL003190962B11