Bloemkoolsalade met koriander

Heb je niet zoveel tijd, maar wel trek in iets lekkers? Binnen 10 minuten heb je deze bloemkoolsalade klaar. Breng hem op smaak met verse kruiden. Deze zitten bomvol voedingsstoffen en zorgen ervoor dat je snel verzadigd bent.

Roerbaknoedels met kip

Groenten roerbakken is een goede manier om de vitaminen te behouden. Kies groenten die je in huis hebt om het makkelijk te maken.

Ratatouille

Ratatouille is van oorsprong een Frans gerecht gemaakt met tomaat, aubergine, courgette, ui en knoflook. Het staat hier wekelijks op tafel, omdat je het recept zo eenvoudig kunt onthouden als je het één keer gemaakt hebt.

Roerbakschotel met vis

Met dit gerecht heb je alleen maar pure smaken. De enige toevoeging aan de vis en groenten is verse tijm, olijfolie en een beetje peper en zout.

Glutenvrije quiche tomaat-basilicum

Een glutenvrije en neutrale quiche-bodem waarin de smaken van de vulling de hoofdrol spelen. Varieer met de seizoenen mee en voeg verse kruiden toe.

Sommige rechten voorbehouden. © 2020 Voedstapje | KvK nr: 77392477 | BTW-id: NL003190962B11