Ontbijtkoek (glutenvrij, lactosevrij, natuurlijk zoet)

Hét recept voor een smeuïge ontbijtkoek gemaakt met pompoen, kastanjemeel en havermeel. Glutenvrij, vrij van geraffineerde suikers én lactosevrij.

Hazelnootkruidnoten

Fijn dat het weer bijna Sinterklaastijd is! Een goede reden om deze hazelnootkruidnoten te maken. In tegenstelling tot de kruidnoten die je in de winkel ziet, bevat deze geen geraffineerde suikers, kunstmatige toevoegingen en tarwe.

Frisse citroenkoekjes met sesamzaad en honing

Deze citroenkoekjes met sesamzaad en honing gaan er wel in als tussendoortje. De basis voor dit recept is havermout, dus lekker voedzaam.

Noten-zadenkoek

Tijd voor iets lekkers bij de thee? Deze noten-zadenkoek heb je in een half uurtje klaar. Wat mij betreft maak je met havermout echt de lekkerste koeken.

Yacon-bataat koekjes

Yacon is supersappig en de smaak heeft wel iets weg van appel en wortel. Ik combineer hem in dit recept met zoete aardappel (bataat).

Energybites tahin-abrikoos

Deze koekjes gemaakt met gedroogd fruit, tahin, noten, zaden en pitten is een ideaal tussendoortje voor wat extra energie. Je hebt binnen 10 minuten 10 koekjes op tafel staan.

Vegan pindakoeken

Knapperige koekjes gemaakt van pindakaas! Hier komen ongetwijfeld nog meer variaties op, want je kunt met elke notenpasta je eigen variant maken.

Haver-uitsteekkoekjes

Een gezondere variant op de zandkoekjes. Met voedzame ingredienten die je bloedsuikerspiegel stabieler houden. Knapperig en smaakvol.

Sommige rechten voorbehouden. © 2020 Voedstapje | KvK nr: 77392477 | BTW-id: NL003190962B11