Luchtige pannenkoek van zoete aardappel

Een voedzame pannenkoek die ook erg in de smaak valt bij kids! De blauwe bessen combineren goed met de zoete aardappel en zien er feestelijk uit.

Boekweitpannenkoek met appel en rozijnen

Deze boekweitpannenkoeken met appel en rozijnen staan bij ons wekelijks op het menu, zowel als ontbijt als lunch. In plaats van een kant-en-klaar pannenkoekenmix gebruik je boekweitmeel, ei en water. Voeg wat smaakmakers toe zoals een snufje zout, kaneel en vanillepoeder.

Haver-amandel pannenkoeken met rabarbercompote

Gek op pannenkoeken? Dan moet je deze met rabarber echt een keer proberen!

Zoete pancakes met peer, vanille en caribe (vegan)

Pannenkoeken kun je wat mij betreft op elk moment van de dag eten en dat gaat zeker op voor deze zoete pancakes. Peren zijn nu volop verkrijgbaar en als je kiest voor peren die goed rijp zijn dan maak je met de natuurlijke suikers je pannenkoek lekker zoet.

Boerenkoolpannenkoek

Als ‘monsterpannenkoek’ gaat deze boerenkoolpannenkoek er ook bij de kleintjes wel in. Lekker zoet door de banaan en flink wat groene bladgroenten erin.

Amandelpannenkoek met druiven

Amandel en druiven smaken heerlijk bij elkaar. Voor deze amandelpannenkoek combineer ik amandelmeel met havermeel.

Spinaziewrap

Spinazie is volop in het seizoen! Een groene bladgroente waar je onder andere deze lekkere spinaziewrap mee kunt maken. Voor een goede start van de dag, als lunch voor onderweg of als makkelijke avondmaaltijd.

Sommige rechten voorbehouden. © 2020 Voedstapje | KvK nr: 77392477 | BTW-id: NL003190962B11