Vegan mangotaart

Een kleurrijke vegan mangotaart voor Pasen die zo voedzaam is dat je hem ook kunt eten tijdens het ontbijt of de brunch. Veganistisch, vrij van geraffineerde suikers en lekker fris van smaak.

Pannenkoek met vers fruit, chocola en kokos

Een feestelijk ontbijt voor moederdag, valentijnsdag, pasen of een zonnige zondag!

Amandel-vanille pannenkoek met peer

Dit recept is een toevalstreffer! Een lekkere zoete pannenkoek met boekweitmeel, amandelmeel, vanille en peer.

Gevulde portobello met een groene salade

De portobello is gevuld met rode ui en geitenkaas. Om deze op smaak te brengen heb ik verse citroentijm gebruikt.

Paasnestje

Zoek je nog een origineel gerecht voor de brunch? Deze paasnestjes zet je zo op tafel.

Mini-pizza

Deze kleine pizza’s zijn gemaakt van bloemkool en boekweitmeel. Kies voor de topping ingrediënten die je nog in huis hebt.

Healthy paaseitjes

Lekkere en gezonde paaseitjes maak je heel makkelijk zelf met gedroogd fruit, chocolade, noten en een paar smaakmakers. Vrij van gerafffineerde suikers, gluten en zuivel.

Fruitsalade met kokosroom

Eenvoudig maar o zo lekker! Vers fruit met healthy kokosroom.

Glutenvrije quiche tomaat-basilicum

Een glutenvrije en neutrale quiche-bodem waarin de smaken van de vulling de hoofdrol spelen. Varieer met de seizoenen mee en voeg verse kruiden toe.

Sommige rechten voorbehouden. © 2020 Voedstapje | KvK nr: 77392477 | BTW-id: NL003190962B11