Wat dacht je van één ingrediëntenlijst waar je drie gerechten van kunt maken? Hoezo stress in de keuken met de feestdagen. Voor jou niet hoor!
Met deze pompoenparfait heb je in een handomdraai een ontbijtje klaar voor de volgende dag. De weckpotjes staan ook leuk op een feestelijk versierde tafel!
Het maken van een glutenvrije cake is echt niet moeilijk. Dit recept is daar weer het bewijs van. De basis voor de carobecake is zwarte bonen.
Even een recept voor een heerlijk toetje, tussendoortje of ontbijt. De pruimen zijn nu volop in het seizoen! En dat betekent goed verkrijgbaar voor een gunstige prijs en bovenal goed van smaak.
Heb je ’s morgens niet veel tijd om een voedzaam ontbijt te maken? Deze chiapudding maak je de avond ervoor.
Het is soms wel eens zoeken naar een gezonde broodvervanger. Met dit wortelbrood sla je twee vliegen in één klap. Het is een lekkere en gezonde broodvervanger én hij bevat een flink portie aan groenten.
Begin je dag goed met dit broccoli ontbijt! Met broccoli, ei en amandelmeel zet je in een handomdraai deze pannenkoeken op tafel.
Lekker als tussendoortje, lunch of bijgerecht. Varieer met kruiden om te ontdekken welke het beste bij jouw smaak past.
Ontbijt jij wel eens met granola? Makkelijk en gezond! Ik maak vaak een voorraad in het weekend, zodat ik doordeweeks snel iets lekkers (en gezonds!) heb.
Rode bietenpannenkoek, prinsessenpannenkoek.. hoe je ze ook noemt, ze zijn heerlijk als ontbijt, lunch of diner. Natuurlijk zoet door appel, biet en vanille. Maak een vegan variant en vervang het ei voor een lijnzaadei.
Lekker winters en perfect als ‘prep’ ontbijtje, lunch, snack of dessert. Deze stoofpeercrumble mag op de feesttafel niet ontbreken!
Deze havermout-appelcake heeft een knapperige korst en is gezoet met natuurlijke suikers van appel en abrikoos.