Een glutenvrije en neutrale quiche-bodem waarin de smaken van de vulling de hoofdrol spelen. Varieer met de seizoenen mee en voeg verse kruiden toe.
Ontbijt jij wel eens met granola? Makkelijk en gezond! Ik maak vaak een voorraad in het weekend, zodat ik doordeweeks snel iets lekkers (en gezonds!) heb.
Vrij van geraffineerde producten, vol van smaak! Deze pompoentulband is heerlijk zoet door de pompoen, dadels en rozijnen.
Rode bietenpannenkoek, prinsessenpannenkoek.. hoe je ze ook noemt, ze zijn heerlijk als ontbijt, lunch of diner. Natuurlijk zoet door appel, biet en vanille. Maak een vegan variant en vervang het ei voor een lijnzaadei.
Lekker winters en perfect als ‘prep’ ontbijtje, lunch, snack of dessert. Deze stoofpeercrumble mag op de feesttafel niet ontbreken!
Deze havermout-appelcake heeft een knapperige korst en is gezoet met natuurlijke suikers van appel en abrikoos.