Zoete kipdrumsticks met bloemkoolrijst

Jaaa daar is hij weer! De bloemkoolrijst. Deze keer met zoete kipdrumsticks. Echt favoriet hier in huis, maar dat heb je vast al wel gemerkt in de recepten. Een makkelijke manier om flink wat groenten naar binnen te werken.

Bloemkoolsalade met koriander

Heb je niet zoveel tijd, maar wel trek in iets lekkers? Binnen 10 minuten heb je deze bloemkoolsalade klaar. Breng hem op smaak met verse kruiden. Deze zitten bomvol voedingsstoffen en zorgen ervoor dat je snel verzadigd bent.

Spicy bloemkool uit de oven

Weet je nog niet wat je met de kerst op tafel zet? Deze hele bloemkool uit de oven met een korst van specerijen, geschaafde amandelen, citrussap en verse koriander is je pronkstuk.

Bloemkool poffertjes

Geen lege calorieën bij deze poffertjes, wel een voedzaam ontbijt, lunch of diner. Je kunt ze maken met allerlei soorten groenten.

Zalm met bloemkoolrijst

Dit is weer een voorbeeld van een makkelijke maaltijd.  Door verse groenten met vis te combineren krijg je vitaminen, mineralen, eiwitten en gezonde vetten binnen. Je lichaam gaat ermee aan de slag en zet deze belangrijke voedingsstoffen om in energie.

Gado gado met kokos-bloemkoolrijst

Met dit groentefestijn krijg je voldoende vitaminen binnen om je dag goed af te sluiten. Dit Indonesische gerecht geeft meteen kleur aan je tafel.

Bloemkool ontbijtpap met zomerfruit

Het klinkt misschien een beetje raar om van bloemkool een ontbijtpap te maken maar probeer het eens! Je krijgt zo aan het begin van de dag al een behoorlijk portie aan groenten binnen.

Salade kruidige bloemkoolrijst

Met de kruiden kun je zelf varieren. Bloemkool en basilicum werkt heel goed samen.

Alle rechten voorbehouden. © 2022 Voedstapje | KvK nr: 77392477 | BTW-id: NL003190962B11