Hét recept voor een heerlijk flatbread gemaakt van kikkererwtenmeel, water, olijfolie, bakpoeder en een snufje zout. Het voordeel van dit brood is dat je het gewoon in de koekenpan bakt, ongeveer 4 minuten aan elke kant op laag middelhoog vuur.
Dit smeuïge haverbrood kan goed als ontbijt, tussendoortje of lunch. Lekker om mee te nemen naar de picknick, een dagje uit óf wanneer je onderweg bent naar je vakantiebestemming.
Yes, gelukt! Ik heb van alles geprobeerd voor een nieuwe versie van bananenbrood en dit is hem geworden. Meestal maak ik bananenbrood met nootjes, boekweitmeel en amandelmeel, maar deze versie met havermout is mijn nieuwe favoriet.
De broodjes bevatten al zoveel smaak dat een beleg erop niet nodig is. Ze zijn gemaakt met kokos, geraspte appel en kaneel.
Ben je gek op een boterham met hagelslag? Ik heb hier een gezondere variant voor je! Het is echt heel makkelijk.
Op zoek naar een gezonde snack of broodvervanger? Deze repen zijn er perfect voor!
Een hartig brood met rode ui, zongedroogde tomaat, geitenkaas en tijm. Het brood is gemaakt van boekweitmeel, een goed alternatief voor tarwe.