Glutenvrij flatbread met boerenkoolpesto en cherrytomaten

Hét recept voor een heerlijk flatbread gemaakt van kikkererwtenmeel, water, olijfolie, bakpoeder en een snufje zout. Het voordeel van dit brood is dat je het gewoon in de koekenpan bakt, ongeveer 4 minuten aan elke kant op laag middelhoog vuur.

Haverbrood met cranberry’s

Dit smeuïge haverbrood kan goed als ontbijt, tussendoortje of lunch. Lekker om mee te nemen naar de picknick, een dagje uit óf wanneer je onderweg bent naar je vakantiebestemming.

Vezelrijk kokos-bananenbrood

Yes, gelukt! Ik heb van alles geprobeerd voor een nieuwe versie van bananenbrood en dit is hem geworden. Meestal maak ik bananenbrood met nootjes, boekweitmeel en amandelmeel, maar deze versie met havermout is mijn nieuwe favoriet.

Kokosbroodjes bij een feestelijk ontbijt

De broodjes bevatten al zoveel smaak dat een beleg erop niet nodig is. Ze zijn gemaakt met kokos, geraspte appel en kaneel.

Zoete warme broodjes

Ben je gek op een boterham met hagelslag? Ik heb hier een gezondere variant voor je! Het is echt heel makkelijk.

Pompoen haverrepen

Op zoek naar een gezonde snack of broodvervanger? Deze repen zijn er perfect voor!

Hartig brood

Een hartig brood met rode ui, zongedroogde tomaat, geitenkaas en tijm. Het brood is gemaakt van boekweitmeel, een goed alternatief voor tarwe.

Alle rechten voorbehouden. © 2022 Voedstapje | KvK nr: 77392477 | BTW-id: NL003190962B11