Een kleurrijke vegan mangotaart voor Pasen die zo voedzaam is dat je hem ook kunt eten tijdens het ontbijt of de brunch. Veganistisch, vrij van geraffineerde suikers en lekker fris van smaak.
Een zomers ontbijtje! Vanille smaakt heerlijk in combinatie met aardbeien.
Zoek je nog een origineel gerecht voor de brunch? Deze paasnestjes zet je zo op tafel.
Deze kleine pizza’s zijn gemaakt van bloemkool en boekweitmeel. Kies voor de topping ingrediënten die je nog in huis hebt.
Eenvoudig maar o zo lekker! Vers fruit met healthy kokosroom.
Een glutenvrije en neutrale quiche-bodem waarin de smaken van de vulling de hoofdrol spelen. Varieer met de seizoenen mee en voeg verse kruiden toe.
Rode bietenpannenkoek, prinsessenpannenkoek.. hoe je ze ook noemt, ze zijn heerlijk als ontbijt, lunch of diner. Natuurlijk zoet door appel, biet en vanille. Maak een vegan variant en vervang het ei voor een lijnzaadei.