Bosvruchtengebak

Dit bosvruchtengebak is voedzaam en bevat alleen natuurlijke suikers. Ook lekker als ontbijt, lunch of feestelijk tussendoortje.

Bloedsinaasappeltaart met hazelnoot en abrikoos

Deze frisse bloedsinaasappeltaart heeft een bodem van hazelnoot en gedroogde abrikoos. Natuurlijk helemaal gemaakt van ongeraffineerde producten en hij smaakt super! Met noten en gedroogd fruit maak je in no-time een knapperige bodem voor je taart.

Rabarber-aardbeitaart

Het seizoen van de rabarber is kort en dus tijd om flink uit te pakken! Rabarber is zuur van smaak en combineert daarom goed met de zoete aardbeien. Deze rabarber-aardbeitaart kun je ook prima als ontbijt eten. Met een voedzame bodem van gemengde noten en dadels.

Vegan mangotaart

Een kleurrijke vegan mangotaart voor Pasen die zo voedzaam is dat je hem ook kunt eten tijdens het ontbijt of de brunch. Veganistisch, vrij van geraffineerde suikers en lekker fris van smaak.

Bosvruchten-kokos zomergebakje

Je kunt ook zonder kwark hele lekkere ‘kwarktaartjes’ maken. Maal geweekte cashewnoten fijn óf gebruik een plantaardig geleermiddel zoals agar-agar (zeewier). In dit recept voor een zomergebakje heb ik deze twee gecombineerd.

Havermout-appelcake

Deze havermout-appelcake heeft een knapperige korst en is gezoet met natuurlijke suikers van appel en abrikoos.

Alle rechten voorbehouden. © 2022 Voedstapje | KvK nr: 77392477 | BTW-id: NL003190962B11