Yacon is supersappig en de smaak heeft wel iets weg van appel en wortel. Ik combineer hem in dit recept met zoete aardappel (bataat).
Ben jij ook gek op zuurkool? Probeer deze zuurkoolmuffin eens! Ideaal om mee te nemen naar je werk, voor onderweg of als ontbijt. Bak ze in mini-muffinvormpjes om ze als hapje te serveren.
Als ‘monsterpannenkoek’ gaat deze boerenkoolpannenkoek er ook bij de kleintjes wel in. Lekker zoet door de banaan en flink wat groene bladgroenten erin.
Weet je nog niet wat je met de kerst op tafel zet? Deze hele bloemkool uit de oven met een korst van specerijen, geschaafde amandelen, citrussap en verse koriander is je pronkstuk.
Wat dacht je van één ingrediëntenlijst waar je drie gerechten van kunt maken? Hoezo stress in de keuken met de feestdagen. Voor jou niet hoor!
Om je darmen in balans te houden, of weer in balans te brengen, is het raadzaam om veel groenten te eten. Deze groentesoep is een echte maaltijdsoep die je als avondeten, lunch of ontbijt kunt nemen. Kijk wat je nog in de (koel)kast hebt liggen aan groenten en maak je eigen versie!
Pompoen samen met deze verwarmende speculaaskruiden en hazelnoten is zo simpel, maar echt het proberen waard!
Citroen en sperziebonen is een supercombinatie! Met een teentje rauwe knoflook in de dressing heb je gelijk wat ontstekingsremmende stoffen binnen.
Het klinkt misschien een beetje raar om van bloemkool een ontbijtpap te maken maar probeer het eens! Je krijgt zo aan het begin van de dag al een behoorlijk portie aan groenten binnen.
Een lekker fris gerecht om te maken bij een stukje vlees of vis. Heb je even de tijd? Dop dan zelf boontjes.
Begin je dag goed met dit broccoli ontbijt! Met broccoli, ei en amandelmeel zet je in een handomdraai deze pannenkoeken op tafel.