Stamppot rode kool met gebakken appeltjes

Stamppot rode kool met gebakken appeltjes is een makkelijke maaltijd waar de kids bij kunnen helpen. Zonder aardappel en verrassend zoet!

worteltaart met dadel en walnoot en een topping van geitenkaas en yoghurt

Worteltaart met dadel en walnoot

Even lekker smikkelen, en dat kan met deze worteltaart met dadel en walnoot op elk moment van de dag! Het recept voor worteltaart met dadel en walnoot bevat namelijk een flinke portie groenten, gezonde vetten en eiwitten uit noten én bevat alleen natuurlijke suikers.   Basis van noten Deze worteltaart is voor een deel gemaakt […]

Healthy mix (noten,pitten,zaden)

Deze healthy mix kun je overal voor gebruiken. Als garnering op taarten, over de (havermout)pap, yoghurt of fruit óf gewoon lekker als tussendoortje zo uit de hand. Je roostert de ingrediënten ca. 10 minuten op laag vuur in de koekenpan, dus je oven hoeft er niet voor aan

Noten-zadenkoek

Tijd voor iets lekkers bij de thee? Deze noten-zadenkoek heb je in een half uurtje klaar. Wat mij betreft maak je met havermout echt de lekkerste koeken.

Bietenswirl

Voor deze bietenswirl heb je maar 3 ingrediënten nodig! Rode bieten, sinaasappel en geitenyoghurt.

Pecan snackballetjes

Voor een zoet tussendoortje heb je niet veel meer nodig dan wat gedroogd fruit en noten. Deze combi moet je echt eens proberen! Pecannoten, abrikozen en kokos.

Pruimencompote met vanillecrumble (zonder oven)

Even een recept voor een heerlijk toetje, tussendoortje of ontbijt. De pruimen zijn nu volop in het seizoen! En dat betekent goed verkrijgbaar voor een gunstige prijs en bovenal goed van smaak.

Fruit met noten uit de oven

Met fruit kun je een heerlijk ontbijt of tussendoortje maken. Fruit met noten uit de oven is ideaal als je weinig tijd hebt ’s morgens.

Cashewyoghurt met sinaasappel

Wist je dat je met cashewnoten heerlijke ‘yoghurt’ kunt maken? Heerlijk met vers fruit of met granola.

Gevulde speculaas (raw)

Gevulde speculaas gemaakt met noten en dadels. Smaakt heerlijk en is makkelijk om te maken. Je hebt geen oven nodig en de voedzame ingrediënten zorgen dat je snel verzadigd bent.

Alle rechten voorbehouden. © 2022 Voedstapje | KvK nr: 77392477 | BTW-id: NL003190962B11