Deze wortelmuffins bevatten een flinke portie groenten waardoor je lang een verzadigd gevoel houdt. De verstopte groenten zijn ideaal voor kritische eters en je kunt zelf makkelijk variëren met de vulling.
Lekkere en gezonde paaseitjes maak je heel makkelijk zelf met gedroogd fruit, chocolade, noten en een paar smaakmakers. Vrij van gerafffineerde suikers, gluten en zuivel.
Deze zoete aardappel brownie is een echte traktatie. Met het boterzuur van de koude zoete aardappel, mineralen uit de dadels en flavonoïden uit de cacao is deze brownie zo slecht nog niet.
Een kleurrijke vegan mangotaart voor Pasen die zo voedzaam is dat je hem ook kunt eten tijdens het ontbijt of de brunch. Veganistisch, vrij van geraffineerde suikers en lekker fris van smaak.
Dit recept is een toevalstreffer! Een lekkere zoete pannenkoek met boekweitmeel, amandelmeel, vanille en peer.
De portobello is gevuld met rode ui en geitenkaas. Om deze op smaak te brengen heb ik verse citroentijm gebruikt.
Zoek je nog een origineel gerecht voor de brunch? Deze paasnestjes zet je zo op tafel.
Deze kleine pizza’s zijn gemaakt van bloemkool en boekweitmeel. Kies voor de topping ingrediënten die je nog in huis hebt.
Eenvoudig maar o zo lekker! Vers fruit met healthy kokosroom.
Een glutenvrije en neutrale quiche-bodem waarin de smaken van de vulling de hoofdrol spelen. Varieer met de seizoenen mee en voeg verse kruiden toe.