Zuurkoolpasta met gedroogde cranberry’s

Een makkelijk recept die je in no-time uit je hoofd kent. Bijna geen snijwerk (op een uitje na) en lekkere winterse kost.

Tapenade olijven en zongedroogde tomaten

Dit is een recept waar je alle kanten mee op kunt. Als spread op een cracker, wrap, pannenkoek of noten-zadenbrood, als dip of als topping en smaakmaker bij linzenpasta of rijst. Deze tapenade olijven en zongedroogde tomaten is makkelijk om te maken met slechts 3 ingrediënten!

Zomerse haricots verts salade

Je kent het vast wel. Een paar ingrediënten in de koelkast en geen zin om naar de winkel te gaan. Dan zit er niks anders op dan hier iets lekkers van te maken. Zo ging het bij deze zomerse salade en het pakte verrassend goed uit!

Hartige appelflap

Dat een appelflap ook gezond kan zijn bewijst dit recept. Voor het deeg gebruik ik een simpel pastadeeg.

Courgetti Bolognese

Een flink portie groente in dit recept! Ik ben zelf meer van de snelle maaltijden en heb daarom de Bolognese saus gemaakt met gehakt. Binnen een half uur heb je dit gerecht op tafel staan.

Vega open lasagne

Dit gerecht is ideaal om ruim van te voren te bereiden. De tomatensaus is op smaak gebracht met kaneel en kurkuma. Deze smaken passen goed bij de pompoen die erin zit.

Basisrecept: Pasta met pesto

Het lijkt soms een hele uitdaging om producten die bij je wekelijkse boodschappen zitten zelf te maken. Met dit basisrecept laat ik je zien dat het helemaal niet moeilijk is.

Alle rechten voorbehouden. © 2022 Voedstapje | KvK nr: 77392477 | BTW-id: NL003190962B11