Energybites tahin-abrikoos

Deze koekjes gemaakt met gedroogd fruit, tahin, noten, zaden en pitten is een ideaal tussendoortje voor wat extra energie. Je hebt binnen 10 minuten 10 koekjes op tafel staan.

Milkshake bosbes met vanille

Even wat afkoeling met het warme weer. Deze milkshake gemaakt van kokosmelk, banaan, bosbes en vanille geeft je meteen een voldaan gevoel! Bomvol vitaminen en mineralen.

Tahin kokos truffels

Dit is een leuk receptje om te maken met kinderen. Voor kleine kinderen kun je de cacao eventueel vervangen voor carobe, dit bevat geen cafeïne.

Fruitgebakje (zonder oven)

Dit recept laat zien dat je met weinig ingrediënten een heerlijk taartje kan maken zonder oven. Je hebt aan dadels, pecannoten en kokosolie genoeg.

Abrikoos-sesam snack

Zin in een zoet tussendoortje? Deze balletjes van abrikozen, amandelen, vanille en sesamzaad bevatten nog een pittig ingrediënt.

Tropische smoothie

De perfecte combinatie als je het mij vraagt! Deze tropische smoothie van mango, banaan, pindakaas en kokosmelk geeft je echt een vakantiegevoel.

Fruitsalade met kokosroom

Eenvoudig maar o zo lekker! Vers fruit met healthy kokosroom.

Hazelnootpasta

Hazelnootpasta met chocolade! Deze hazelnootpasta zonder kunstmatige toevoegingen smaakt heerlijk op een homemade cracker.

Gevulde speculaas (raw)

Gevulde speculaas gemaakt met noten en dadels. Smaakt heerlijk en is makkelijk om te maken. Je hebt geen oven nodig en de voedzame ingrediënten zorgen dat je snel verzadigd bent.

Alle rechten voorbehouden. © 2022 Voedstapje | KvK nr: 77392477 | BTW-id: NL003190962B11