Dit is weer zo’n recept waar je alle kanten mee op kunt. Als hapje bij de borrel, als lunch of als aanvulling op je maaltijd. Deze zelfgemaakte nasischijf uit de oven is niet alleen lekkerder dan de ‘vette hap’, maar ook nog eens een stuk verantwoorder.
Dit is een recept waar je alle kanten mee op kunt. Als spread op een cracker, wrap, pannenkoek of noten-zadenbrood, als dip of als topping en smaakmaker bij linzenpasta of rijst. Deze tapenade olijven en zongedroogde tomaten is makkelijk om te maken met slechts 3 ingrediënten!
Eenvoudig te maken met een paar ingrediënten. Om de kipfilet op smaak te brengen gebruik ik de kruidenmix Garam Massala (met o.a. koriander, kardemom,komijn,kaneel, kruidnagel) en tomatenpuree.
Heb jij dat ook? Dat je iets wilt maken, maar alleen weet hoe je dat kunt doen met een kant-en-klare kruidenmix? Dat is nu voorbij met dit eenvoudige recept voor nasi.