Dit is mijn favoriete recept voor hummus. Rode bieten geven niet alleen een mooie kleur, maar smaken ook nog eens heel lekker! Zeker in combinatie met Ras el hanout
Dit is een recept waar je alle kanten mee op kunt. Als spread op een cracker, wrap, pannenkoek of noten-zadenbrood, als dip of als topping en smaakmaker bij linzenpasta of rijst. Deze tapenade olijven en zongedroogde tomaten is makkelijk om te maken met slechts 3 ingrediënten!
Het is een friszoete compote die je als dessert of tussendoortje kunt serveren met amandelkoekjes.
Deze romige chocolademousse zonder zuivel moet je echt een keer proberen! Eigenlijk is het hummus, want de mousse is gemaakt van kikkererwten.
Gebruik de jam op een plakje bananenbrood, zelfgemaakte cracker, als topping op een cheesecake of door de havermout. Ook heerlijk om als dip te gebruiken voor zelfgebakken koekjes!
Zo eenvoudig en echt heel erg lekker! Je hebt alleen hazelnoten en speculaaskruiden nodig