Kruidnoten horen er gewoon bij in november en december toch? Ook als je geen dierlijke producten wilt of kunt eten. Daarom nu dit recept voor heerlijke plantaardige kruidnoten. Deze vegan kruidnoten zijn gezoet met kokosbloesemsuiker en de basis is gemaakt van havermeel en boekweitmeel. Glutenvrij en lactosevrij Deze vegan kruidnoten zijn glutenvrij. Je maakt […]
Met een beetje pesto, aardbeien en watermeloen maak je in een handomdraai een frisse salade. Deze salade watermeloen met aardbei en pesto kun je op een grote schaal serveren bij de avondmaaltijd of als lunch of tussendoortje eten. Ik ben gek op aardbeien, en twee van onze drie kids ook. Een bakje is in no-time […]
Lekkere en gezonde paaseitjes maak je heel makkelijk zelf met gedroogd fruit, chocolade, noten en een paar smaakmakers. Vrij van gerafffineerde suikers, gluten en zuivel.
Deze zoete aardappel brownie is een echte traktatie. Met het boterzuur van de koude zoete aardappel, mineralen uit de dadels en flavonoïden uit de cacao is deze brownie zo slecht nog niet.
Deze frisse bloedsinaasappeltaart heeft een bodem van hazelnoot en gedroogde abrikoos. Natuurlijk helemaal gemaakt van ongeraffineerde producten en hij smaakt super! Met noten en gedroogd fruit maak je in no-time een knapperige bodem voor je taart.
Met maar 3 ingrediënten maak je deze vegan hazelnootkoekjes: havermout, kokosmelk en hazelnootpasta.
Deze koekjes gemaakt met gedroogd fruit, tahin, noten, zaden en pitten is een ideaal tussendoortje voor wat extra energie. Je hebt binnen 10 minuten 10 koekjes op tafel staan.
Wil je je kids verrassen met een healthy ontbijtje? Deze pannenkoekjes vallen vast en zeker in de smaak. Lekker zoet en voedzaam door de banaan en havermout.
Knapperige koekjes gemaakt van pindakaas! Hier komen ongetwijfeld nog meer variaties op, want je kunt met elke notenpasta je eigen variant maken.