Dit recept voor een voedzame broccolisoep geeft je lang een verzadigd gevoel. De kokosmelk maakt de soep lekker romig.
Deze voedzame broccoli-kerriesoep tover je in een handomdraai op tafel en bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Broccoli-kerriesoep kun je prima in de koelkast 3 dagen bewaren. Daardoor hoef je je niet meer druk te maken over je lunch voor de volgende dag. In een weckpotje neem je het makkelijk mee naar je werk of een dagje […]
Een heerlijke tomatensoep voor een herfstige dag met verse groenten. Je kunt hem zelf nóg lekkerder maken door kiemgroenten toe te voegen of zelfgemaakte pesto.
Met deze pompoenparfait heb je in een handomdraai een ontbijtje klaar voor de volgende dag. De weckpotjes staan ook leuk op een feestelijk versierde tafel!
Binnen 15 minuten heb je deze soep op tafel staan. Je kunt hem maken met allerlei verse groenten. Dus als je zorgt dat je de basis in huis hebt, ben je altijd voorbereid op onverwachte eters.
De portobello is gevuld met rode ui en geitenkaas. Om deze op smaak te brengen heb ik verse citroentijm gebruikt.
Een pittige soep die zowel koud als warm lekker is. Je kunt dit recept ook gebruiken om een pompoensmoothie te maken.