Deze bloemkool poffertjes zijn smakelijk en voedzaam. Na 15 stuks heb je echt je buik wel vol.
Poffertjes met poedersuiker was vroeger als kind mijn favoriet! Toen mijn moeder vroeg wat ik tijdens mijn verjaardagsfeestje wilde eten was het antwoord dus: poffertjes. Dat heeft ze geweten, meer dan 200 poffertjes ging er door heen! Eens, maar nooit weer dus;).
Gelukkig is de hoeveelheid voor een gezin goed te doen. Zeker als je er een groentepuree aan toevoegt! Geen lege calorieën bij deze bloemkool poffertjes, wel een voedzaam ontbijt, lunch of diner.
Variaties
Je kunt ze maken met allerlei soorten groenten. Hieronder een paar tips:
– Wortelpuree met Garam Masala
– Pompoenpuree met gember
– Doperwtenpuree met munt
Met een bijpassende dressing maak je er een volwassen gerecht van waar ook de kinderen van smullen.
Veel plezier met bakken!