Als ‘monsterpannenkoek’ gaat deze boerenkoolpannenkoek er ook bij de kleintjes wel in. Lekker zoet door de banaan en flink wat groene bladgroenten erin. In dit geval is dat boerenkool, maar het kan ook met spinazie. De hoeveelheid in het recept is voor ca. 10 pannenkoeken van 10 cm doorsnede. Ik leg hiervoor een serveerring in de pan en giet daarin het beslag. Je kunt ook gewoon een eetlepel beslag in de pan gieten. Als ontbijt heb je met dit recept voldoende voor 3 personen, lunch is genoeg voor 2.  Serveer er als avondmaaltijd nog een groene salade bij.
 

Wat kan erin?

Het zal je niet verrassen dat pannenkoeken echt wel favoriet zijn hier in huis. Inmiddels heb ik al aardig wat recepten geplaatst, zoals deze bietenpannenkoek en spinaziewrap. Gebruik verschillende soorten meel en je hebt zo weer een nieuwe variant! Kies voor boekweitmeel, amandelmeel of kikkererwtenmeel. Maak er een vulling bij van groenten of doe ze met de ingrediënten voor de pannenkoek in de blender.
 

Elk moment van de dag

Het eten van lekkere dingen hoef je echt niet te bewaren tot je tussendoortje of avondmaaltijd. Begin je dag gewoon goed! Met een groentenboost krijg je bovendien energie om te doen wat je leuk vindt.  Have fun!