Deze pannenkoek is gemaakt met kikkererwtenmeel en is dus lekker voedzaam. Snijbiet is een fantastische groente als je het mij vraagt. Vooral de kleurrijke varianten zien er feestelijk uit en smaken met tomaat en basilicum heerlijk. Deze groene bladgroente werkt bovendien zuiverend voor je lichaam.
Krokante pizzabodem of flinterdunne wrap
Door de pannenkoek langer te bakken krijg je een krokante bodem. Dat maakt hem ook perfect als snelle pizza. Een beetje pesto of gezeefde tomaten erover na het bakken, groenten toevoegen en smullen maar. Je kunt het beslag zo dun maken als je zelf wilt. Wanneer je iets meer water toevoegt kun je hem gemakkelijk oprollen tot een flinterdunne wrap. Ik maak altijd een portie extra zodat ik voldoende heb om mee te nemen als lunch de volgende dag.
Topping
Varieer met seizoensgroente om er een lekker maaltje van te maken. Zo kun je ook bijvoorbeeld courgette of aubergine toevoegen. Beiden zijn ze heerlijk in combinatie met tomaat en paprika. Eet smakelijk!