Gezonde comfortfood is echt zo verkeerd nog niet! Deze ovenschotel met wraps gevuld met herfstgroenten en gehakt is daar een voorbeeld van. Je kunt deze herfstschotel heel goed van te voren maken. Zet het in de oven 20 minuten voordat je aan tafel wilt gaan en je hebt er geen omkijken naar.
 

Smaken

De wraps zijn gemaakt van kastanjemeel, dit kun je o.a. krijgen bij de biologische supermarkt. Het is vrij sterk van smaak, daardoor past het ook zo goed bij de geitenkaas. Wil je toch liever een iets mildere wrap, dan kun je de hoeveelheid boekweitmeel verhogen en minder kastanjemeel gebruiken.
 
De vulling is gemaakt met pompoen, gehakt en boerenkool. Boerenkool bevat een relatief hoog gehalte aan vitamine C en ondersteund daarmee je weerstand. Niet overbodig in deze tijd van het jaar! Wil je er een vegetarisch gerecht van maken? Vervang dan het gehakt voor gekookte linzen.
 

Meeneemlunch

De ovenschotel is voor 4 personen. Je kunt deze hoeveelheid gerust maken als je met z’n tweeën bent, want wat je over hebt neem je gewoon de volgende dag mee als lunch.