Deze knolselderijsoep hoort echt bij een gure, herfstige dag. Vul hem lekker met ingrediënten die je nog in huis hebt, want weggooien is zonde. Knolselderij heeft een uitgesproken smaak. Daardoor is het lekker om uitgesproken smaken ertegenover te zetten. Vul je knolselderijsoep bijvoorbeeld eens met groenlof en zongedroogde tomaatjes.
 

Veelzijdige groente

Knolselderij heeft echt een eigen unieke smaak. Eerlijk gezegd heb ik het leren eten, want favoriet was hij echt niet. Maar samen met andere uitgesproken smaken is het echt een veelzijdige groente. Je kunt hem ook heerlijk roerbakken gesneden als blokjes als alternatief voor aardappelen. Voeg hem toe aan je pastarecepten of in een gevulde wrap zoals deze.
 

Pittige smaken

Met kruiden breng je de soep heerlijk op smaak. Varieer daarbij eens met Garam Masala, Ras el Hanout of Harissa. Stuk voor stuk kruidenmengsels die de soep (of roergebakken knolselderij) wat extra pit geven.