Surinaamse Roti heb je vast wel eens gegeten. Je ziet het in de supermarkt ook wel staan als kant-en-klaar mix. Helaas bomvol stoffen waar je lichaam niet blij van wordt. Het kost je energie in plaats van dat het energie oplevert. Bovendien laat het originele recept met tarwewraps en aardappelen je bloedsuikerspiegel behoorlijk schommelen. Tijd voor een nieuwe versie dus!
Wat eten we dan?
Eenvoudig te maken met een paar ingrediënten. Om de kipfilet op smaak te brengen gebruik ik de kruidenmix Garam Massala (met o.a. koriander, kardemom,komijn,kaneel, kruidnagel) en tomatenpuree. Zo eenvoudig is het! Lekker met wraps van kikkererwtenmeel of volkoren Basmatirijst, boontjes erbij en klaar is je maaltijd. Kies je voor minder koolhydraten? Vervang dan de rijst voor een groene salade.
Eet smakelijk!
Je kunt een dubbele portie maken zodat je gelijk iets lekkers hebt om mee te nemen als lunch de volgende dag.