Tijd voor iets lekkers bij de thee? Deze noten-zadenkoek heb je in een half uurtje klaar. Wat mij betreft maak je met havermout echt de lekkerste koeken. Ik heb wel een beetje gesmokkeld in dit recept hoor en er een klein beetje kokosbloesemsuiker aan toegevoegd. Om een vegan variant te maken vervang je de roomboter voor kokosolie.

Suiker beperken


Ik beperk het gebruik van suikers zoveel mogelijk, omdat ik merk dat mijn lichaam er goed op reageert. Minder last van energiedips, een beter humeur én ik bloos minder snel. Ben jij er al achter wat het voor je gezondheid doet?

Knapperige koek


Bij het bakken van koekjes maak ik soms een uitzondering en voeg ik toch een klein beetje kokosbloesemsuiker toe. Ze worden er zo lekker knapperig van! Deze variant is met hazelnoten, zonnebloem- en pompoenpitten. Superlekker om er, als ze zijn afgekoeld, een beetje pure chocolade overheen te doen.  Uit het recept kun je ongeveer 12 stuks halen. Voor een verwenontbijtje maak je superkoeken, je haalt er dan ongeveer 6 uit. Bewaar de koeken in een afgesloten trommel, ze blijven dan zeker 5 dagen lekker (als ze het zolang overleven..).