Wil je je kids verrassen met een healthy ontbijtje? Deze pannenkoekjes vallen vast en zeker in de smaak. Lekker zoet en voedzaam door de banaan en havermout. Pannenkoek is hier favoriet! Als lunch, avondeten en ook ontbijt.

Het leuke is dat je er oneindig mee kunt variëren. Gebruik eens een andere meelsoort zoals amandelmeel of boekweitmeel en vervang melk door plantaardige kokosmelk of amandelmelk. Je kunt ook gewoon water gebruiken. Ik voeg dan altijd wat extra smaak toe met kruiden en specerijen.

Banaan en kokos zijn smaakvriendjes en daarom heb ik het beslag aangemaakt met kokosmelk. Let je goed op het etiket als je kokosmelk in de winkel koopt? Je kunt het in elke supermarkt krijgen, maar vaak zijn er ingrediënten aan toegevoegd. Zie je alleen staan kokos en water, dan zit je goed.

Ik heb een bakring van 6 cm doorsnede gebruikt om de pannenkoeken dezelfde grootte te geven. Met dit formaat zijn ze makkelijk om te draaien en kun je er een hoge stapel mee maken. Veel plezier met bakken!