Een heel makkelijk tussendoortje en ideaal voor als je iets te knabbelen wilt hebben. Ik heb drie verrassende smaken in dit recept gezet. Je kunt ook zoete popcorn maken met een scheutje ahornsiroop of zout toevoegen nadat de mais gepoft is.
Een heel makkelijk tussendoortje en ideaal voor als je iets te knabbelen wilt hebben. Ik heb drie verrassende smaken in dit recept gezet. Je kunt ook zoete popcorn maken met een scheutje ahornsiroop of zout toevoegen nadat de mais gepoft is.
Doe per keer twee eetlepels maïs in de koekenpan. Zet op middelhoog vuur met de deksel op de pan. Wacht tot de pan heet genoeg is en de maïs gaat poffen.
Haal van het vuur en meng de ingrediënten voor één van de smaken erdoor.
Breng een laagje water tegen de kook aan in een steelpan. Plaats er een kom in, zonder dat deze het water raakt, en laat de cacaoboter rustig smelten.
Zodra het gesmolten is haal je de kom van het vuur en voeg je de overige ingrediënten toe, behalve de pinda’s. Laat de chocolade ca. 15 minuten afkoelen en verdeel over de popcorn. Voeg een handje pinda’s toe. Eet smakelijk!