In veel restaurants zie je deze salade met geitenkaas op de kaart staan. Tijd om het zelf eens te maken, met ingrediënten die jij het lekkerst vindt! Ik heb gemengde rucolasla, bleekselderij, rode ui, avocado, wortel en walnoten erbij gedaan.
 
Het is zo makkelijk om te maken en het voegt, wat mij betreft, echt wat toe om de geitenkaas op te warmen. Terwijl je de salade maakt leg je een bakpapiertje in de koekenpan met daarop de kaas. Zet het vuur op laag en laat de warmte zijn werk doen. Keer halverwege om. Zodra je alle groenten klaar hebt is je kaas lekker warm en smeuïg.
 

Combineren

Geitenkaas, honing en walnoten is een topcombinatie! Voor wat extra zoetigheid voeg je meer honing toe. In dit recept heb ik de honing verwerkt in de dressing. De hoeveelheid is voldoende voor 2 personen als lunch. Wil je deze salade als avondmaaltijd eten, voeg dan extra groenten toe zoals gestoomde broccoli, paprika of komkommer. Geniet ervan!