Zeg nu zelf, een wrap is ideaal om mee te nemen toch? Dus of je nu straks op vakantie gaat óf een lekkere lunch mee wilt nemen, met dit recept kun je vast uit de voeten! Vul hem met ingrediënten die jij het lekkerst vindt om er je eigen draai aan te geven.
 

Wrap


De wrap heb ik gemaakt van kikkererwtenmeel en boekweitmeel. Het voordeel hiervan is dat boekweitmeel zorgt voor een goede binding en de kikkererwtenmeel niet te overheersend is. Laat kikkererwtenmeel wel minimaal een half uurtje weken. Je zult zien dat het meel al het vocht opneemt. Voeg voor een dunner beslag later nog wat extra water toe. Je kunt ze ook iets dikker maken en wat langer in de pan laten. Het wordt dan een dikke ‘koek’ die je kunt gebruiken als pizzabodem. Supersnel en erg lekker!
 

Vulling


De courgette combineert lekker met een beetje pit van de geitenkaas. Een klein beetje is al genoeg. Door de courgette even kort in de pan aan te bakken wordt hij iets zoeter. Vul de wrap met heerlijke kruiden, ze dragen bij aan je gezondheid dankzij de fytonutriënten en geven de vulling een krachtige smaak. Basilicum past goed bij courgette.
 

Lunch of hapje


Je kunt de wrap stevig oprollen en heel laten zodat je hem uit het vuistje kunt eten óf je snijdt er kleine stukjes van. Met een prikker erdoor blijft hij goed zitten en het staat ook nog eens gezellig op tafel.

Geniet ervan!