Broccolirijst met kip en basilicumdressing

Het is supermakkelijk om te maken, snel klaar en draagt bij aan je gezondheid. Broccoli is een echt superfood te noemen.

Burgers zwarte bonen-geitenkaas

Deze zwarte bonenburger kun je zelf op smaak brengen met de kruiden die jij het lekkerst vindt.
Ook lekker met een groene salade erbij.

Pittige spruitjes

Spruitjes in kokosmelk met gember, kurkuma en rode peper.

Zonnebloempit- en boekweitcrackers

Lekker knapperig deze crackers van zonnebloempitten, pompoenpitten, sesamzaad en boekweitmeel.

Herfst-cupcake

Gemaakt van pompoenpuree, kastanjemeel en abrikozen. Indien je de pompoenpuree vooraf maakt ben je in no-time klaar.

Banaancupcakes met avocado-limoentopping

Deze glutenvrije cupcakes zijn gemaakt met banaan en kokosmeel. Lekker als je zin hebt in een zoet tussendoortje.

Pannenkoek banaan-haver (zonder ei)

Wil je je kids verrassen met een healthy ontbijtje? Deze pannenkoekjes vallen vast en zeker in de smaak. Lekker zoet en voedzaam door de banaan en havermout.

Zelfgemaakte nasischijf uit de oven

Dit is weer zo’n recept waar je alle kanten mee op kunt. Als hapje bij de borrel, als lunch of als aanvulling op je maaltijd. Deze zelfgemaakte nasischijf uit de oven is niet alleen lekkerder dan de ‘vette hap’, maar ook nog eens een stuk verantwoorder.

Hummus rode biet met ras el hanout

Dit is mijn favoriete recept voor hummus. Rode bieten geven niet alleen een mooie kleur, maar smaken ook nog eens heel lekker! Zeker in combinatie met Ras el hanout

Glutenvrij flatbread met boerenkoolpesto en cherrytomaten

Hét recept voor een heerlijk flatbread gemaakt van kikkererwtenmeel, water, olijfolie, bakpoeder en een snufje zout. Het voordeel van dit brood is dat je het gewoon in de koekenpan bakt, ongeveer 4 minuten aan elke kant op laag middelhoog vuur.

Bananen oliebol

Ben je een echte zoetekauw? Deze bananen oliebol moet je echt een keertje proberen! Natuurlijk glutenvrij en vrij van geraffineerde suikers.

Sommige rechten voorbehouden. © 2019 Voedstapje