Diensten

Wat kan ik doen

Voor jou?

Naast het volgen van het online stappenplan heb ik natuurlijk nog meer voor je in petto! Wat dacht je van persoonlijk voedingsadvies helemaal afgestemd op je huidige voedingspatroon en leefstijl? Misschien wil je meer dingen tegelijk veranderen en specifiek weten hoe je er nu voorstaat. Dan kan een voedingscheck een handig hulpmiddel zijn.

Ik ben stapelgek op het maken van gezonde lekkernijen, vooral taart! Taart met gemiddeld de helft aan koolhydraten en suikers ten opzichte van regulier gebak, uitsluitend gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Bekijk het assortiment van gezonde taarten en bestel jouw proefbox.

Heb je een andere wens of wil je graag samenwerken?

Stuur vrijblijvend een bericht
persoonlijk voedingsadvies voor het hele gezin
Persoonlijk voedingsadvies

Zie je het helemaal zitten om je voedingspatroon aan te passen, maar wil je wél graag het persoonlijke contact en een stok achter de deur? Dat kan! Je bent van harte welkom voor een intakegesprek, telefonisch kan ook. Mail voor een afspraak. Klik op onderstaande knop.

Plan intakegesprek
gezonde taarten gemaakt met natuurlijke ingrediënten
Voedzaam gebak

Maak van het leven een feestje! Of je nu jarig bent, een jubileum viert, een nieuwe baan hebt of een nieuwe woning, de geboorte van je kindje viert of eens een keer gezond wilt trakteren. Met Voedstapje Bakt heb je jouw gezonde basis zo in huis. De taarten zijn zelfs zo voedzaam, dat je ze ook als ontbijt of lunch kunt eten. Bestel nu jouw proefbox!

Bekijk het assortiment
schrijven van teksten over gezonde voeding
Teksten schrijven

Met heldere teksten die een glimlach op je gezicht toveren breng ik met veel plezier mijn kennis over voeding, kindervoeding en suppletie over. Ik schrijf blogs, column, een kort verhaal, you name it! Ik hoor wel eens: 'sharing is caring', en daar ben ik het helemaal mee eens. Zonde om alle kennis binnen te houden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail voor een afspraak. Klik op onderstaande knop.

Plan een afspraak

Volgt binnenkort

voedingscheck met maatwerk advies voor een gezond eetpatroon
Voedingscheck eenmalig

Je ontvangt advies op basis van jouw huidige eetpatroon. Bij dit advies vraag ik je om 4 dagen een voedingsdagboek bij te houden. Je ontvangt daarna binnen 5 werkdagen een maatwerk advies om je maaltijden voedzamer te maken.

Het advies bestaat uit een overzicht met suggesties voor vervangende producten en een weekmenu met voedzame recepten voor ontbijt, lunch en avondeten. Als bonus ontvang je het e-book met de belangrijkste ins en outs voor een gezond basispatroon.

Volgt binnenkort

Ontvang elke donderdag een gratis tip in je mailbox

Benieuwd naar meer? Vul je naam en emailadres in, klik op de knop 'inschrijven' en krijg elke week een Voedstapje in je mailbox om zelf mee aan de slag te gaan.