Diensten

Wat kan ik doen

Voor jou?

Naast het volgen van het online stappenplan heb ik natuurlijk nog meer voor je in petto! Wat dacht je van persoonlijk voedingsadvies helemaal afgestemd op je huidige voedingspatroon en leefstijl? Misschien wil je meer dingen tegelijk veranderen en specifiek weten hoe je er nu voorstaat. Dan kan een voedingscheck een handig hulpmiddel zijn.

Ik ben stapelgek op het maken van gezonde lekkernijen, vooral taart! Taart met gemiddeld de helft aan koolhydraten en suikers ten opzichte van regulier gebak, uitsluitend gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Bekijk het assortiment van gezonde taarten en bestel jouw proefbox.

Heb je een andere wens of wil je graag samenwerken?

Stuur vrijblijvend een bericht
persoonlijk voedingsadvies voor het hele gezin
Persoonlijk voedingsadvies

Zie je het helemaal zitten om je voedingspatroon aan te passen, maar wil je wél graag het persoonlijke contact en een stok achter de deur? Dat kan! Je bent van harte welkom voor een intakegesprek, telefonisch kan ook. Mail voor een afspraak. Klik op onderstaande knop.

Plan intakegesprek
gezonde taarten gemaakt met natuurlijke ingrediënten
Voedzaam gebak

Als je graag een voedzaam alternatief wilt, of iemand met een allergie of dieetwens gebak wilt aanbieden, dan beland je al snel zelf in de keuken. En dat kan een hele uitdaging zijn. Net als het eten van groenten bij kids. Soms is er gewoon geen zin, weet je niet hoe of ontbreekt de tijd.

Voedstapje Bakt maakt van die uitdaging een feestje! De basis is groenten en fruit. Verstopt in de feestelijke vorm van een taart. En de rest? Pure ingrediënten om lekker van te genieten. De taarten zijn zelfs zo voedzaam, dat je ze ook als ontbijt of lunch kunt eten.

Bekijk het assortiment
Lesgeven aan kinderen op de basisschool
Voorlichting basisscholen

Kinderen enthousiast maken over gezonde voeding kan op zoveel manieren. Afgestemd op de leeftijd leer ik kinderen waarom voeding belangrijk is. Saaie stof? Zeker niet! Ik breng het tot leven met bestuurbare auto's, het maken van poep, knutselactiveiten, kookworkshops en nog veel meer gezelligheid in de klas.

Impressie mogelijkheden
schrijven van teksten over gezonde voeding
Teksten schrijven

Met heldere teksten die een glimlach op je gezicht toveren breng ik met veel plezier mijn kennis over voeding, kindervoeding en suppletie over. Ik schrijf blogs, column, een kort verhaal, you name it! Ik hoor wel eens: 'sharing is caring', en daar ben ik het helemaal mee eens. Zonde om alle kennis binnen te houden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail voor een afspraak. Klik op onderstaande knop.

Plan een afspraak
voedingscheck met maatwerk advies voor een gezond eetpatroon
Voedingscheck eenmalig

Je ontvangt advies op basis van jouw huidige eetpatroon. Bij dit advies vraag ik je om 4 dagen een voedingsdagboek bij te houden. Je ontvangt daarna binnen 5 werkdagen een maatwerk advies om je maaltijden voedzamer te maken.

Het advies bestaat uit een overzicht met suggesties voor vervangende producten en een weekmenu met voedzame recepten voor ontbijt, lunch en avondeten. Als bonus ontvang je het e-book met de belangrijkste ins en outs voor een gezond basispatroon.

Koop in de webshop

Ontvang elke donderdag een gratis tip in je mailbox

Benieuwd naar meer? Vul je naam en emailadres in, klik op de knop 'inschrijven' en krijg elke week een Voedstapje in je mailbox om zelf mee aan de slag te gaan.