Alles over Voedstapje

De roots

van Voedstapje

Twee jaar geleden heb ik, Rianne, het zaadje geplant. Toen ontstond het idee om te werken aan een gezonde basis voor elk kind. Het zaadje voeden met veel plezier, liefde en geduld maakt dat het nu groeit en bloeit als platform voor jonge gezinnen. Oogst ervan wat je maar wilt!

De roots

van Rianne

Wat leuk dat je een kijkje neemt bij Voedstapje en benieuwd bent naar mijn roots. Ik ben opgegroeid in West-Friesland en voor mijn grote liefde naar Twente verhuisd. Ik ben moeder van drie fantastische kids.

Bij mijn eerste zwangerschap begon mijn avontuur. Zwanger en mij afvragende 'waarom mag ik dat niet meer eten?' Boeken erbij, magazines, sites afstruinen en uiteindelijk de studie natuurvoedingsadviseur met succes afgerond. Dat smaakte naar meer! Ik verdiepte mij in kindervoeding en suppletie door het afronden van twee vervolgstudies. Daar ligt de basis voor dit stappenplan, want wat had ik mijzelf veel tijd en geld bespaard als dit er toen was geweest.

Mijn missie

Een gezonde basis voor elk kind

Dat zou toch fantastisch zijn? Als ouders hebben we een deel zelf in de hand. Met de juiste voeding geven we onze kids de bouw- en brandstoffen die ze nodig hebben. Tijd om de handen uit de mouwen te steken. Laat ze groeien en bloeien!

Start jullie gezonde voedingspatroon vandaag

Makkelijk en zonder poespas. Werk aan een goede weerstand en krijg energie voor tien om heel veel leuke dingen te doen met elkaar.

Start vandaag Zo werkt het

Gezonde balans

Je leert wat een gezonde basis is. Een gezonde balans bepaal jij.

Lekker eten

Kies de producten waar jij, en je gezin, blij van worden.

Eigen tempo

Jij bepaalt hoeveel tijd je wilt en kunt besteden.

Makkelijke recepten

Met goede ingrediƫnten ben jij een topchef. Elke maaltijd is voedzaam.