Zo werkt het

Klaar voor de start

Dit ga je doen voor een gezonde basis

01

Meld je aan en vul je profiel in

Geef je voornaam en emailadres op en kies een wachtwoord. Je ontvangt een persoonlijke link per email waarmee je op je profielpagina komt. Vul je gegevens aan en bestel het stappenplan in de webshop. Je krijgt direct toegang tot jouw online leeromgeving. Scroll straks even naar beneden voor een impressie zodat je weet wat je kunt verwachten.

02

Start direct. Volg de stappen en leer.

In de online leeromgeving werk je stap voor stap toe naar jullie gezonde basis. Je vergroot je kennis over voeding en het effect op je gezondheid, krijgt tips en recepten ter inspiratie en maakt daarna zelf de keuzes. Stap voor stap verwerk je jouw nieuwe keuzes in je huidige voedingspatroon. Je leert slim inkopen doen en koken met producten die je al in huis hebt om tijd en geld te besparen.

  • Online in je eigen tempo (1 jaar toegang)
  • Zelfstandig met hulp op afstand. Stel al je vragen (binnen 1 dag antwoord)
  • Persoonlijke begeleiding? Vraag naar de mogelijkheden
  • Eet altijd lekker! Doe inspiratie op met de recepten, kies zelf de ingrediĆ«nten.

03

Ontvang jouw beloning

Heb je het stappenplan volledig afgerond? Dan weet jij precies hoe je jouw gezin een gezonde basis geeft om jullie gezondheid te ondersteunen. Jij tovert in een handomdraai een voedzame maaltijd op tafel met de ingrediƫnten die je in huis hebt. Dat is al een grote beloning op zich! Daarnaast krijg je nog een beloning die je extra motiveert om door te gaan. Wat dat is, blijft nog even een verrassing.

Start jullie gezonde voedingspatroon vandaag

Makkelijk en zonder poespas. Werk aan een goede weerstand en krijg energie voor tien om heel veel leuke dingen te doen met elkaar.

Start vandaag Kosten
Impressie

Online leeromgeving

Een bietje theorie

Je leert welke voedingsstoffen je nodig hebt en wat ze doen voor je gezondheid. Kort en krachtig. Naar eigen wens kun je extra informatie downloaden per stap als je meer verdieping wilt.

Lekker eten

Met Voedstapjes verwerk je de kennis in je huidige voedingspatroon. Het maakt niet uit wat je huidige patroon nu is. Met het stappenplan maak je de maaltijden stap voor stap voedzamer.

Recepten

Bij elk Voedstapje staan recepten ter inspiratie, passend bij de stap.

Stap afronden

Elke stap sluit af met een samenvatting van wat je geleerd hebt en tips om de veranderingen die je doorvoert vol te houden.