Halloween mandarijnen

Halloween mandarijn
  • 5 min
  • 1 ingrediënten

Het is bijna zover! Ga jij op griezeltocht? Halloween is steeds meer in opkomst en dat vinden wij heel gezellig! Lekker griezelen, verkleden, het huis versieren én smikkelen. De kids zijn er gek op. Ik stimuleer graag het verantwoord snoepen, maar op zo’n feestdag laat ik het even los en geef ik de kids zelf de keuze. Van de traktatiebak maken we een griezel-grabbelton met een combinatie van traditioneel snoepgoed én verantwoorde snoepjes. Deze Healthy Halloween traktatie past daar ook heel goed bij!

De dagen voor Halloween genieten we al van de voorpret en zet ik elke dag iets lekkers op tafel in de griezelsfeer. Zoals deze Healthy Halloween traktatie! Een netje mandarijnen, even knippen en plakken of met een zwarte stift een griezelgezichtje erop tekenen en je bent al klaar. Ga jij ook aan de slag thuis, op het kinderdagverblijf, tijdens opa en oma dag of op de BSO?

Verras je kids ermee aan de ontbijttafel of geef het in de lunchtrommel mee naar school.
Heel veel plezier!

Ingrediënten 1 stuk

  • 1 stuk mandarijn

Bereiding

01

Pompoen: Knip uit zwart papier een griezelgezichtje en plak deze op de mandarijn.

02

Spookje: Knip een stukje stof uit een oud laken of hydrofieldoek, of gebruik een witte servet. Wikkel deze om het mandarijntje, bind vast met een lint of stukje touw en teken er met stift een spookgezichtje op.

Maak het nóg voedzamer met:

    Er zijn nog geen tips toegevoegd.

Voedingswaarden

De waarden zijn bij benadering en afhankelijk van de producten en merken die je gebruikt.

28 Kcal

per portie

5,9 g

Koolhydraten

0,1 g

Vet

0,4 g

Eiwit

0,5 g

Vezels

Ook lekker

Start jouw gezonde voedingspatroon vandaag

Smaken de recepten naar meer? In het stappenplan vind je deze en nog veel meer lekkere ideeën voor een voedzame maaltijd. Werk stap voor stap toe naar jouw gezonde basis, voor het hele gezin.

Start vandaag Zo werkt het