Het is supermakkelijk om te maken, snel klaar en draagt bij aan je gezondheid. Broccoli is een echt superfood te noemen.
Dit is weer zo’n recept waar je alle kanten mee op kunt. Als hapje bij de borrel, als lunch of als aanvulling op je maaltijd. Deze zelfgemaakte nasischijf uit de oven is niet alleen lekkerder dan de ‘vette hap’, maar ook nog eens een stuk verantwoorder.
Dit is mijn favoriete recept voor hummus. Rode bieten geven niet alleen een mooie kleur, maar smaken ook nog eens heel lekker! Zeker in combinatie met Ras el hanout
Hét recept voor een heerlijk flatbread gemaakt van kikkererwtenmeel, water, olijfolie, bakpoeder en een snufje zout. Het voordeel van dit brood is dat je het gewoon in de koekenpan bakt, ongeveer 4 minuten aan elke kant op laag middelhoog vuur.
Ben je een echte zoetekauw? Deze bananen oliebol moet je echt een keertje proberen! Natuurlijk glutenvrij en vrij van geraffineerde suikers.
Deze zwarte bonenburger kun je zelf op smaak brengen met de kruiden die jij het lekkerst vindt.
Ook lekker met een groene salade erbij.
Tijd voor iets lekkers bij de thee? Deze noten-zadenkoek heb je in een half uurtje klaar. Wat mij betreft maak je met havermout echt de lekkerste koeken.
Heerlijk is dit recept met rode bieten en portobello. Zoete rode ui, een beetje pit van de knoflook en zout van de tamari. Probeer jij het uit?
Lekker knapperig deze crackers van zonnebloempitten, pompoenpitten, sesamzaad en boekweitmeel.
Een makkelijk recept die je in no-time uit je hoofd kent. Bijna geen snijwerk (op een uitje na) en lekkere winterse kost.
Gemaakt van pompoenpuree, kastanjemeel en abrikozen. Indien je de pompoenpuree vooraf maakt ben je in no-time klaar.
Kook jij binnenkort voor een grote groep gasten en heb je geen idee wat je op tafel moet zetten? Dan is deze pittige noedelsalade misschien wel iets. Een grote schaal comfortfood waarvan je de voorbereidingen al een paar uur van te voren kunt doen. Zet je gesneden groenten klaar en je dressing. Dan heb je binnen 10 minuten deze feestmaaltijd op tafel staan.
Deze glutenvrije cupcakes zijn gemaakt met banaan en kokosmeel. Lekker als je zin hebt in een zoet tussendoortje.
Deze crumble is ideaal als ontbijt! Je portie fruit en groenten al binnen aan het begin van de dag én ook nog eens de avond van te voren klaar te maken.
Wil je je kids verrassen met een healthy ontbijtje? Deze pannenkoekjes vallen vast en zeker in de smaak. Lekker zoet en voedzaam door de banaan en havermout.